PRESENTACIÓN PLAN DIRECTOR DE MOVILIDAD y PLAN DIRECTOR DE INFRAESTRUCTURAS

PRESENTACIÓN PLAN DIRECTOR DE MOVILIDAD y PLAN DIRECTOR DE INFRAESTRUCTURAS

Benvolguts i benvolgudes,

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) impulsa els treballs del nou Pla Director de Mobilitat (pdM) i el Pla Director d’Infraestructures (pdI).

El pdM per la seva banda ha de servir per planificar la mobilitat, tant de persones com de mercaderies, en l’horitzó 2020-2025 dins del Sistema Integrat de Mobilitat Metropolitana de Barcelona (SIMMB). Pel que fa al pdI planifica les xarxes d’infraestructures de transport públic col·lectiu per al període 2021-2030. En paral·lel a les tasques de redacció d’ambdós plans, estem duent a terme un procés participatiu amb  agents de diferents sectors i àmbits de la mobilitat.

En aquesta ocasió hem dissenyat una sessió participativa de caràcter tècnic en relació al transport públic i dins dels treballs dels dos plans. El motiu doncs d’aquest correu és el de convocar-vos a aquesta jornada que tindrà lloc el proper divendres 12 d’abril de 9h a 11h a la Sala de Juntes de l’ATM (Muntaner, 315-321, 08021 Barcelona).

Us agrairem que ens confirmeu la vostra assistència o la de la persona en qui delegueu a través del següent formulari o bé envieu un correu a l’adreça info@pdmobilitat.cat especificant “inscripció sessió Transport Públic”.

 

Esperem comptar amb la vostra participació!

Ben cordialment,

 

 

Adjuntos