Sessió de treball de canvi estratègic amb l'IESE: El cas de Promaut

Sessió de treball de canvi estratègic amb l'IESE: El cas de Promaut

El proper 7 de juny treballarem conjuntament el cas de del clúster PROMAUT amb el seu Business Manager, el Sr. Joan Matutano; el professor José Luis Nueno de l’IESE; i diferents directius interessats en estudiar un possible reflex en la seva empresa.

Vine a descobrir quin és el cas particular d’aquesta empresa del sector automovilístic i ferroviari i descobreix quina ha estat la seva aposta estratègica.

Uns dies previs a la jornada, s'enviarà als inscrits el cas i les preguntes a respondre. El dia de la sessió, els assistents han d’arribar a les 10.00 h i seran dividits en equips reduïts de deu persones per discutir el cas durant 30 minuts.

Seguidament, tots els participants es reuniran a la sessió plenària on es posaran en comú les reflexions individuals a les que s’han arribat, tant durant la preparació prèvia, com les extretes després de la reunió en equip. Al final de la sessió, el professor desenvoluparà les conclusions extretes sobre el cas.

Aquesta és la tercera de les 5 sessions de treball del 2018, en les que aprofundirem en els casos de canvi estratègic més rellevants, en format de taller pràctic i amb la presencia dels seus protagonistes i d’experts en la matèria.

 

10.00 h

Benvinguda

10.15 h

Discussió del cas per separat (grups de deu persones)

10.45 h

Coffee break

11.15h

Discussió del cas a la sessió plenària

Moderació per part del professor de l'IESE José Luis Nueno

12.15 h

Conclusions extretes sobre el cas i discutides durant el conjunt de la sessió

12.45 h

Fi de la jornada

 

INSCRIPCIÓ

 

 

Adjuntos