JORNADA EL FUTURO DELMETRO EN BARCELONA

JORNADA EL FUTURO DELMETRO EN BARCELONA

Jornada: El Futur del metro de Barcelona

DATA: Divendres 26 d’octubre
HORARI: De 09.00 a 14.00 h
LLOC: Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya
c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona |  FGC Les Tres Torres

 

Les ciutats estan canviant a gran velocitat i amb elles els ecosistemes de la mobilitat urbana i el transport públic.

Barcelona no és aliena a aquesta realitat i busca com liderar una estratègia que incorpori tot els aspectes, les iniciatives i tendències que determinaran com serà la mobilitat en un horitzó proper.

De la mà de tècnics i experts, aquesta jornada ens permet apropar-nos a algunes d’aquestes tendències en la mobilitat urbana, conèixer quin paper juga el metro en aquest ecosistema així com també veure exemples concrets de pràctiques i casos d’èxit desenvolupats al Metro de Barcelona i a altres xarxes del món. En el futur d’aquesta mobilitat, la xarxa de Metro continuarà jugant un paper preeminent, per la qual cosa caldrà abordar els reptes i implementar les actuacions que garanteixin atendre adequadament la demanda d’aquesta nova realitat.

Aquesta jornada és una bona oportunitat per compartir una visió integrada del que vol ser el Metro de Barcelona a l’escenari de la mobilitat del futur.

 

PROGRAMA

Ver pdf al final 

INSCRIPCIONS

Enviar un correu electrònic a inscripcions@camins.cat indicant nom i cognom, número de col·legiat o precol·legiat (en cas de ser-ho).

Assitència gratuïta. Places limitades.