Convocatòria Sessió Participativa de Propostes del pdM 2020-2025, dia 19/06 12h a 14h. Autoritat del Transport Metropolità-Àrea de Barcelona

Convocatòria Sessió Participativa de Propostes del pdM 2020-2025, dia 19/06 12h a 14h. Autoritat del Transport Metropolità-Àrea de Barcelona

Des de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) iniciem la recta final per a l’aprovació inicial del nou Pla Director de Mobilitat (pdM). Un pla que ha de servir per planificar la mobilitat, tant de persones com de mercaderies, en l’horitzó 2020-2025 dins del Sistema Integrat de Mobilitat Metropolitana de Barcelona (SIMMB).

Com a agents convocats i assistents a les sessions de participació sectorials que hem dut a terme en els darrers mesos, ens agradaria comptar de nou amb el vostre coneixement amb l’objectiu de formular propostes en relació als eixos que es plantegen per al nou pdM i més concretament sobre aspectes de xarxes dels diferents mitjans de transport, serveis de transport públic (ferrocarril i bus), logística i Distribució Urbana de Mercaderies (DUM).

Per fer-ho, hem previst realitzar una sessió participativa el proper 19 de juny de 12h-14h a la Sala d’actes del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya (Av. de Josep Tarradellas, 2-6, 08029 Barcelona).

Us agrairem que ens confirmeu l’assistència a través del següent formulari o bé envieu un correu a l’adreça info@pdmobilitat.cat especificant “sessió propostes 12h”).

 

Per a més informació podeu consultar el web del pdM.

 

Adjuntos