Railgrup participa a l'enquesta Mobilitat22@

Railgrup participa a l'enquesta Mobilitat22@

L’entorn 22@Barcelona juga un gran paper en el dinamisme econòmic i social de la ciutat. El nombre i la importància de les empreses establertes actualment ja configuren una part important de l’activitat productiva de Barcelona. Al mateix temps, aquest entorn està creixent amb la incorporació de noves empreses, entre elles algunes de primer rang mundial.

 

L’Ajuntament de Barcelona vol conèixer les necessitats de transport de les persones que es desplacen al 22@ per motius de feina o d’estudi. Amb aquesta finalitat ha encarregat a un grup de recerca de la UPF que estudies les necessitats de mobilitat amb els medis disponibles (Bicicletes, Metro, Bus, Renfe) i també dels projectats per la Diagonal. 

Railgrup com a col·laborador s'ha compromès ha donar difusió a l'enquesta per aquest motiu us demanaríem la vostra participació, ja que el nostre objectiu es aconseguir el màxim nombre de persones responguin les preguntes a la Web http://Mobilitat22.upf.edu. L’associació 22@Network forma part de la iniciativa i juga un paper cabdal per l’èxit de la recollida de dades i comunicació dels resultats. Podeu veure un seguiment en twitter: #mobilitat22

 

Omplir el qüestionari és un parell de minuts. El que demanem en la web és que cada persona que treballa o estudia en l’entorn 22@,  entri l’adreça aproximada des d’on es desplaça, el  mitjà de transport utilitzat  i l’adreça de l’empresa de destí.

 

Aconseguir una mobilitat com la que ens mereixem, que ens ocupi poc temps, que sigui còmoda i sostenible requereix que tots ens hi impliquem.

 

 

 

Adjuntos