Jornada ATM ”PDE (Pla de Desplaçaments d’Empresa) , l’eina bàsica de la gestió de la mobilitat a l’entorn laboral

Jornada ATM ”PDE (Pla de Desplaçaments d’Empresa) , l’eina bàsica de la gestió de la mobilitat a l’entorn laboral

Benvolguts, benvolgudes,

L’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona es complau en convidar-vos a assistir a la Jornada ATM ”PDE (Pla de Desplaçaments d’Empresa) , l’eina bàsica de la gestió de la mobilitat a l’entorn laboral” que tindrà lloc el proper dilluns 19 de març a partir de les 9:00h, al Pati Manning -Antiga Casa Caritat de Barcelona (carrer: Montalegre, 7 -  08001 Barcelona).

L’objectiu de la jornada és crear un marc de debat entorn dels Plans de Desplaçaments d’Empresa (PDE) i explicar l’impuls que es pretén donar als PDE des de l’àmbit públic com a instrument de millora de la mobilitat sostenible i com element de gestió de la mobilitat en el marc del centre de treball tant en situacions habituals com en situacions puntuals davant la restricció de circulació de vehicles per nivells d’alta contaminació.

 

Per raons d'aforament, seguretat i organització, cal que les persones interessades emplenin la sol·licitud d'inscripció a través del present enllaç abans del proper dimecres 14 de març. L’assistència és gratuïta prèvia confirmació de l’organització.

Podeu consultar el programa de la jornada a www.atm.cat

 

Adjuntos