Jornada “Els Plans de Desplaçaments d’Empresa (PDE): Obligació i Oportunitat”

Jornada “Els Plans de Desplaçaments d’Empresa (PDE): Obligació i Oportunitat”

En nom de Foment del Treball i l’ATM de Barcelona ens plau convidar-vos a la jornada “Els Plans de Desplaçaments d’Empresa (PDE): Obligació i Oportunitat” que se celebrarà a la seu de Foment del Treball (Via Laietana, 32, pral., Barcelona) el proper 19 de novembre de 2018, de 09:00 a 12:00 hores.

El Pla d'Actuació per a la Millora de la Qualitat de l’Aire juntament amb el Pla Director de Mobilitat de la RMB estableixen la necessitat que els centres de treball amb un major nombre de treballadors/es o bé els establiments o equipaments amb una major mobilitat associada elaborin i aprovin el seu pla de desplaçaments d’empresa (PDE).

Els PDE analitzen les diferents mobilitats vinculades al centre de treball / organització (treballadors/es, visitants, mercaderies...) i es concreta amb un programa d’actuacions per fomentar una mobilitat més sostenible i segura de les persones que treballen i actuen amb l’empresa.

Per tant, els PDE esdevenen un requeriment legal per a moltes organitzacions però també una oportunitat per dotar a l’empresa d’una estratègia alineada tant amb les polítiques de responsabilitat social com amb la millora de la gestió de la mobilitat del dia a dia.

Esperem la vostra assistència o la delegació d’alguna persona de la vostra empresa/organització.